Gyűjtemény

Hiszek abban, hogy a fotózással, a látásmódommal értéket teremtek. Teszem ezt az esküvő- és portréfotózáson túl akkor is, amikor a hétköznapokban egy-egy délutáni séta, túra vagy utazás alkalmával készítek fényképeket. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok a munkáim kapcsán, ezért elhatároztam, hogy összegyűjtöm és rendszerezem az elmúlt évek legjobb fotóit, annak érdekében, hogy ne csak online, hanem nyomtatott formában is örömet okozzon mások számára is.

Ha fel szeretnéd dobni a nappalidat, hálószobádat vagy az irodádat néhány csodaszép fotóval, akkor jó helyen jársz. Sok-sok év munkájából kiválogatva a legjobb fotókat gyűjteményekbe soroltam. Ezek a válogatások többféle témát is lefednek tájképektől, városi- és természet fotókon át egészen a fekete-fehér képekig. Az egyes gyűjtemények kapcsán készítettem látványterveket is, amelyek ötletet adhatnak egyes fotók kombinálására. Természetesen ezek csak példák, a galériákban megjelenített valamennyi képből lehetőséged van rendelésre, sőt ez a blogomon megjelenő összes többi fotóra is vonatkozik.

Válogatások

Tájak

Egyik kedvenc témám, mert annyira sokszínű és és változatos. Napszak, évszak, időjárás – minden tájképnek ezer

Hegyek

A tájképeken belül az egyik kedvenc fotótémám. Szerencsére az elmúlt években több lehetőségem is adódott csodálatos

Természet

Természet fotó… igen csak tág téma, rengeted lehetőséggel. Ebben a gyűjteményben megtalálhatóak makró fotók,

Város

Budapestiként kihasználom a városi környezet adta lehetőségeket. Ebben a válogatásban elsősorban a városi látkép a fő

Toszkána

Egy régi álmom vált valóra a Toszkán régió meglátogatásával. Különleges és változatos táj, a rá jellemző lankás

Horvátország

Igazi mediterrán hangulat, nyár, napsütés és persze a mélykék Adria. Ebbe a témába válogatott fotók a Krk-sziget

Párizs

Párizs minden évszakban gyönyörű, legyen tél vagy nyár, napsütés vagy eső, délután vagy hajnal, csodálatos. 2013

Velence

Egy rövidke sorozat még 2010-ből, ami egy napos városnézés során készült. Velence hangulata magával ragadó: a városban

Panoráma

Legyen tájkép, városkép vagy természet fotó, egy nagyméretű panoráma lenyűgöző látványt nyújt. Ebben a gyűjteményben

Fekete fehér

Fekete fehérben szinte minden jól mutat. Az elmúlt években kedveltem meg, és egyre gyakrabban alkalmazom a fotóimon.

Szolgáltatás tartalma és a rendelés menete

A nyomtatott képek elkészítése teljes mértékben a Te igényeid szerint történik. Gyakorlatilag bármilyen méretben és típusban rendelhetsz, legyen az papírkép, vászon-, akrilüveg-, kasírozott vagy alufotó. Kérheted a képet akár kerettel együtt is.

Mivel maximálisan rugalmas szeretnék maradni az igényeket tekintve, ezért minden rendelés egyedi egyeztetés alapján történik, amelynek menete a következő:

  1. Küldd el nekem a kapcsolat menüpontban a kiszemelt fotó(k) kategóriáját és sorszámát, valamint azt, hogy mekkora méretben és típusban szeretnéd megrendelni.
  2. Ellenőrzöm, hogy az adott fotó megrendelhető-e a kért méretben, elkészítem az ajánlatot és a látványtervet a megbeszéltek szerint, ami tartalmazza a várható szállítási időt is (kb 5-10 munkanap).
  3. Ha elfogadod az ajánlatot, akkor a megadott összeg átutalásával tudod megrendelni a terméket.
  4. Az összeg megérkezését követően megkezdem a termék elkészítését, jelzem a várható szállítási időt, és gondoskodom a szállításról a megbeszéltek szerint.

Felhasználási feltételek

Az oldalon megjelenő összes fotó szerzői jogának tulajdonosa Németh Balázs. Az oldalon megjelenő képek, látványtervek kizárólag a szerző engedélyével másolhatóak, vagy használhatóak fel. Az oldalon történő értékesítés (legyen az bármilyen nyomtatott- vagy elektronikus formátum) nem jár a szerzői jogok átruházásával.