Esküvő fotózás

Az esküvőtök az a Nagy Nap, amely egyszeri, érzelmekkel teli esemény, ahol rengeteg apró pillantás, mosoly, mozdulat hatalmas jelentőséggel bír, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodtok. Ezáltal hatalmas megtiszteltetés számomra, ha az esküvői fotósotok lehetek, és megörökíthetem házasságkötésetek minden emlékezetes pillanatát. Az esküvői fotózás hatalmas felelősséggel, felkészültséggel és feltétlen figyelemmel jár, amelyre Tőlem biztosan számíthattok.

Az esküvői fotókat a Ti igényeitekhez igazodva készítem el, a fotózás során egyedi látásmódomra, kreativitásomra, profi felszerelésemre támaszkodom. Kérdéseitekkel, igényeitekkel keressetek bátran a kapcsolat menüponton keresztül.

Referenciák:

Teljes esküvői referenciámat itt találjátok.

Az aktuális árakról itt tájékozódhattok.

Fotós csomagok

Nagy Csomag

Kreatív esküvői fotózás, valamint a készülődés, szertartás(ok), csoportképek, lakodalom eseményeinek megörökítése 10-15 óra rendelkezésre állási idővel. Az összes jól sikerült fotó átadásra kerül pendrive-on ajándékcsomagban, eredeti felbontásban, professzionálisan retusálva, kiegészítve egy rövid zenés fotófilmmel, és egy jelszóval védett internetes fotógalériával.

Normál Csomag

Kreatív esküvői fotózás, valamint a szertartás(ok), csoportképek, lakodalom eseményeinek megörökítése 8-10 óra rendelkezésre állási idővel. Az összes jól sikerült fotó átadásra kerül pendrive-on ajándékcsomagban, eredeti felbontásban, professzionálisan retusálva, kiegészítve egy rövid zenés fotófilmmel.

A készülődés fotózása, valamint internetes galéria biztosítása nem része a Normál Csomagnak.

Alap Csomag

Kreatív esküvői fotózás, valamint a szertartás(ok), csoportképek megörökítése 3-8 óra rendelkezésre állási idővel. Az összes jól sikerült fotó átadásra kerül pendrive-on ajándékcsomagban, eredeti felbontásban, professzionálisan retusálva, kiegészítve egy rövid zenés fotófilmel.

A készülődés, lakodalom eseményeinek fotózása, valamint internetes galéria biztosítása nem része az Alap Csomagnak.

Mini Csomag

Kreatív esküvői fotózás, valamint a szertartás(ok), csoportképek megörökítése maximum 3 óra rendelkezésre állási idővel. Legfeljebb 150 darab fotó átadásra elektronikusan, eredeti felbontásban, professzionálisan retusálva. Csak Budapest vagy Pest Megye területén.

A készülődés, lakodalom eseményeinek fotózása, ajándékcsomag, rövid zenés fotófilm, valamint internetes galéria biztosítása nem része a Mini Csomagnak.

Kiegészítő szolgáltatások

Jegyes fotózás

A jegyes fotózás előnye, hogy nem csak esküvői ruhában készülnek kreatív portré fotók. Ezek a képek később sokféleképpen felhasználhatóak, többek között az esküvőn is, például dekorációhoz, képvetítéshez, ajándékhoz vagy akár a meghívóhoz is. A jegyes fotózás más szempontból is praktikus: a kötetlen program során jobban megismerjük egymást, a fotózás élményét, ezáltal az esküvőn már rutinosabban mozogtok a kamera előtt.

Itt találjátok jegyes fotós referenciáimat.

Több nézőpont

Annak érdekében, hogy az események több nézőpontból is meg legyenek örökítve, plusz egy fotós rendelkezésre állását tudom biztosítani.

Szelfibox – fotósarok

Szeretnétek igazán mulatságos képeket készíteni a lakodalom alatt? Lehetőség van fotósarok berendezésére professzionális megvilágítással, háttérrel, önkiszolgáló szelfibox-al. A fényképek instant kinyomtathatók, vagy elektronikusan megoszthatók emailben. A fotósarokban elkészült képek elláthatók az esküvőtökhöz illő egyedi grafikával és layout-tal, amely nagyszerű ajándék a vendégek számára is. A képekből jókívánságokkal tűzdelt ‘instant’ emlékkönyv is készíthető.

Részletek: https://szelfizzvelem.hu/

Same day slideshow

Természetesen az esküvőt követően mindenki alig várja az elkészült fotó sorozatot. Hatalmas meglepetés tud lenni a vendégek számára, ha még az este folyamán bemutatásra kerül egy rövid zenés fotófilm az aznapi képekből. A slideshow a helyszínen, vacsora közben kerül összeállításra, így akár az este későbbi részében levetíthető.

Same day internetes galéria

Az esküvő napján nem szükséges senkinek sem mobiltelefonnal fotóznia, ha már aznap szeretnétek látni fotókat. Közvetlenül a fényképezőgépről van lehetőség egy általam biztosított, jelszóval védett internetes galériában képeket megosztani, akár azonnal a fotó elkészültét követően.

Same day nyomtatás

Professzionális fotó nyomtatási lehetőség biztosítása a helyszínen, előre egyeztetett képek nyomtatásához. Például a csoportképek kinyomtatása a vendégeknek szánt ajándékhoz.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Üzenet elküldése

Köszönöm a megkeresést! Az üzenet sikeresen elküldésre került, hamarosan válaszolok. A küldés során hiba történt, kérlek próbáld meg újra.