Esküvői fotózás

Az esküvőtök az a Nagy Nap, amely egyszeri, érzelmekkel teli esemény, ahol rengeteg apró pillantás, mosoly, mozdulat hatalmas jelentőséggel bír, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodtok. Ezáltal hatalmas megtiszteltetés számomra, ha az esküvői fotósotok lehetek, és megörökíthetem házasságkötésetek minden emlékezetes pillanatát. Azonban nekem, mint fotósnak nagy felelősség is, mert ennek a napnak minden momentuma egyszeri és megismételhetetlen.

Az esküvői fotókat a Ti igényeitekhez igazodva készítem el, a fotózás során egyedi látásmódomra, kreativitásomra, profi felszerelésemre támaszkodom. Kérdéseitekkel, igényeitekkel keressetek bátran a kapcsolat menüponton keresztül.

Információk az elérhető fotós csomagokról és kiegészítő szolgáltatásokról.

Referenciák:

Még több esküvői fotó

Fotós csomagok

Kattints ide a lenti táblázat képként való megjelenítéséért (mobil nézet esetén javasolt).

Mini Alap Normál Nagy
Templomi és/vagy polgári szertartás fotózása
Esküvői kreatív fotózás
Családi és baráti csoportképek elkészítése
Lakodalom eseményeinek megörökítése
Készülődés fotózása
Rendelkezésre állási időMaximum 2 óra4-8 óra8-10 óra10-15 óra
Átadott retusált képek számaMaximum 150 dbKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Átadás módjaElektronikusan letölthetőAjándék pendrive-onAjándék
pendrive-on
Ajándék pendrive-on + internetes galéria
Legjobb képekből készített rövid zenés fotófilm (slideshow)
Kiegészítő szolgáltatásokBármely csomag mellé választhatók
(részletek lent)

Kiegészítő szolgáltatások

Jegyes fotózás: itt találtok bővebb információt

Fotósarok: szeretnétek igazán mulatságos képeket készíteni a lakodalom alatt? Lehetőség van fotósarok berendezésére külső vakus megvilágítással, melyet egy másik fotós működtet. A helyszínen vicces kiegészítőkkel készülünk. A szolgáltatás keretében lehetőség van a fotók helyszíni kinyomtatására is.

Same day slideshow: természetesen az esküvőt követően mindenki alig várja az elkészült fotó sorozatot. Hatalmas meglepetés tud lenni a vendégek számára, ha még az este folyamán bemutatásra kerül egy rövid zenés fotófilm az aznapi képekből. A slideshow-t a helyszínen, vacsora közben állítjuk össze az asszisztenssel, így akár a tortázás közben már vetíthető.

További fotós: annak érdekében, hogy az események több nézőpontból is meg legyenek örökítve, még egy fotós rendelkezésre állását tudom biztosítani.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Üzenet elküldése

Köszönöm a megkeresést! Az üzenet sikeresen elküldésre került, hamarosan válaszolok. A küldés során hiba történt, kérlek próbáld meg újra.