Hegyek

A tájképeken belül az egyik kedvenc fotótémám. Szerencsére az elmúlt években több lehetőségem is adódott csodálatos fotókat készíteni: Bovec és a Garda-tó környéke gyönyörű térség. A látványtervek után lent találod a teljes válogatást is.

A változatos ívek, formák önmagukban is jól mutatnak, de ha mindez különleges időjárási körülményekkel van fűszerezve, akkor pedig csodálatos. A lenti képek egy őszi délutánon készültek a Garda-tó környékén. A tavat körülölelő hegyek gyönyörűen törték meg a lenyugvó nap fényét a hideg, párás levegőben.

A baloldali képek már kicsit magasabban, 2000 méter felett készültek Trento közelében. Igazi hegyi hangulat hegycsúccsal, legelőkkel és völgyekkel.

A lenti látványterveken egy apró olasz hegyi tó szerepel, amely rendíthetetlen nyugalommal várja a beköszöntő őszi estét. Balra pedig egy szlovén havas hegycsúcs, amely a lenyugvó nap utolsó sugaraiban fürdik.

Galéria

Bovec, a népszerű extrémsport paradicsom hegyei látványos felhőkkelRiva del Garda városa háttérben a Garda-tóval. A párás, őszi levegőben a délutáni napfény átszűrődik a környező hegyek között.

További információk

Ha megtaláltad, amit kerestél, írj nekem a kapcsolat menüponton keresztül. A szolgáltatás részleteiről és a rendelés menetéről itt tájékozódhatsz. Írj nekem akkor is, ha van elképzelésed, de nem találtad meg a képeim között, amit keresel. Előfordulhat, hogy

  • a gépemen tárolt további több ezer fotóból megtalálom számodra a legalkalmasabbat;
  • a galériában szereplő fotó színvilágán vagy képkivágásán szükséges módosítani – például fekete-fehérben lenne rá szükséged, vagy csak egy kisebb részletre a képből, amin utómunkával könnyen segíthetünk;
  • tényleg nincs olyan kész fotóm amilyet keresel. Ez esetben egyedi megegyezés alapján fotózást is vállalok.

Vissza az összes gyűjteményhez