Horvátország

Igazi mediterrán hangulat, nyár, napsütés és persze a mélykék Adria.

Ebbe a témába válogatott fotók a Krk-sziget környékén, valamint Dalmáciában Sibenik és Split közötti területen készültek városi-, táj- és természeti témákat felölelve. Hajós kirándulások alkalmával lehetőségem nyílt ellátogatni a Kornati Nemzeti Parkba, ahol a nagyrészt érintetlen szigetvilág és sziklás partvidék kitűnő fotó témát szolgáltatott. Fellelhető továbbá néhány fotó a Krka Nemzeti Parkból is, amely a névadó folyó kiterjedt vízesésrendszeréről híres. Íme néhány keretes és poszter méretű látványterv. A teljes galériát lent találod.

Szabadság, nyár, tengerpart… kell ennél több? Az első fotó Kornati Nemzeti Parkban, a második Trogir kikötőjében, a harmadik pedig Krk szigetén egy reggeli városi felfedező séta alkalmával készült.

A látványterveken szintén egy-egy nemzeti parkban készült felvétel látható. Az első a Krka Nemzeti Park csodálatos vízesése, amelyet a hosszú expozíciós idő tesz különlegessé, míg a második a szigetvilág a Kornati Nemzeti Park jellegzetes sziklafala.

Galéria

További információk

Ha megtaláltad, amit kerestél, írj nekem a kapcsolat menüponton keresztül. A szolgáltatás részleteiről és a rendelés menetéről itt tájékozódhatsz. Írj nekem akkor is, ha van elképzelésed, de nem találtad meg a képeim között, amit keresel. Előfordulhat, hogy

  • a gépemen tárolt további több ezer fotóból megtalálom számodra a legalkalmasabbat;
  • a galériában szereplő fotó színvilágán vagy képkivágásán szükséges módosítani – például fekete-fehérben lenne rá szükséged, vagy csak egy kisebb részletre a képből, amin utómunkával könnyen segíthetünk;
  • tényleg nincs olyan kész fotóm amilyet keresel. Ez esetben egyedi megegyezés alapján fotózást is vállalok.

Vissza az összes gyűjteményhez