Szolgáltatás tartalma és a rendelés menete

A képek elkészítése teljesen a Te igényeid szerint történik. Gyakorlatilag bármilyen, a képrendelési szolgáltatóknál fellelhető méretben és típusban rendelhetsz, legyen az papírkép, vászonfotó, akril, alu vagy bármilyen más típus. Kérheted a képet kerettel együtt is.

Mivel maximálisan rugalmas szeretnék maradni az igényeket tekintve, ezért minden rendelés egyedi egyeztetés alapján történik, melynek a menete a következő:

  1. Küldd el nekem a kapcsolat menüpontban a kiszemelt fotó(k) kategóriáját és sorszámát, valamint azt, hogy mekkora méretben és típusban szeretnéd megrendelni.
  2. Ellenőrzöm, hogy az adott fotó megrendelhető-e a kért méretben, elkészítem az ajánlatot és a látványtervet a megbeszéltek szerint.
  3. Ha elfogadod az ajánlatot, akkor a megadott összeg átutalásával tudod megrendelni a terméket.
  4. Az összeg megérkezését követően megkezdem a termék elkészítését, jelzem a várható szállítási időt, és gondoskodom a szállításról a megbeszéltek szerint.

Felhasználási feltételek

Az oldalon megjelenő összes fotó szerzői jogának tulajdonosa Németh Balázs. Az oldalon megjelenő képek, látványtervek kizárólag a szerző engedélyével másolhatóak, vagy használhatóak fel. Az oldalon történő értékesítés (legyen az bármilyen nyomtatott- vagy elektronikus formátum) nem jár a szerzői jogok átruházásával.