Toszkána

Egy régi álmom vált valóra a Toszkán régió meglátogatásával. Különleges és változatos táj, a rá jellemző lankás dombokkal, a szőlőtermesztéssel, a kis mediterrán falvakkal. Ez a válogatás főleg jellemző tájképeket foglal magában a Földközi-tenger partvidékétől egészen Firenze környékéig. Íme néhány keretes és poszter méretű látványterv. A teljes galériát lent találod.

Nemcsak a nagylátószögű tájképek lenyűgözőek, hanem a teleobjektívvel készült apró részleteket kiragadó sziluettek, melyek a végletekig letisztultak.

Úgy gondolom, hogy Toszkán vidék nagyban is jól mutat. Az első kép egy kis étterem bejáratát ábrázolja, a másodikon egy kis vidéki palazzo látható.

Galéria

További információk

Ha megtaláltad, amit kerestél, írj nekem a kapcsolat menüponton keresztül. A szolgáltatás részleteiről és a rendelés menetéről itt tájékozódhatsz. Írj nekem akkor is, ha van elképzelésed, de nem találtad meg a képeim között, amit keresel. Előfordulhat, hogy

  • a gépemen tárolt további több ezer fotóból megtalálom számodra a legalkalmasabbat;
  • a galériában szereplő fotó színvilágán vagy képkivágásán szükséges módosítani – például fekete-fehérben lenne rá szükséged, vagy csak egy kisebb részletre a képből, amin utómunkával könnyen segíthetünk;
  • tényleg nincs olyan kész fotóm amilyet keresel. Ez esetben egyedi megegyezés alapján fotózást is vállalok.

Vissza az összes gyűjteményhez