Köszöntelek az oldalamon!

Németh Balázs

Németh Balázs vagyok, 2004 óta foglalkozom fotózással. Az első néhány évben elsajátítottam a fotózás technikai alapjait, majd beruháztam az első tükörreflexes gépembe, így folyamatosan fejleszthettem tudásomat és egyedi látásmódomat. Számomra a fotózás egy szenvedély, ami a mindennapjaim részévé vált. Ami ma már jóval több, mint hobbi.

Jelenleg professzionális eszközökkel dolgozom, ami lehetőséget biztosít a fotózás során felmerülő ötletek, elképzelések maximális kiaknázásához. Számos szituációban, fotós műfajban kipróbáltam már magam, és bátran elmondhatom, hogy nyitott vagyok bármilyen kihívásra. Erre blogbejegyzéseim között is számos példát találhatsz.

A kedvenc műfajom a portré, és esemény fotózás, legyen szó esküvőről vagy bármilyen rendezvényről, ahogy ezt az oldalon megtalálható referenciáim is tükrözik. A munkám alapvető jellemzője, hogy folyamatosan résen vagyok, ezáltal minden fontos pillanat megörökítésre kerül. Rendkívül fontos számomra, hogy a fotóim professzionáis minőséget késpviseljenek, ezért nem csak a “terepen” vagyok alapos, körültekintő és kreatív, hanem az utómunkára is nagy hangsúlyt fektetek.

Remélem, hogy a fotóim elnyerik tetszésedet! Kérdés esetén keress bátran.

Németh Balázs

b w x v

Az instagram-on jelenleg az alábbiak a legfrissebb képeim